Het Afslankprogramma


Dit programma is bedoeld voor mensen die met het afslankprogramma op hun ideale vorm en gewicht willen bereiken maar ook voor mensen die hierbij hun gezondheid willen versterken en meer energie willen!

Wil je gewicht verliezen?

Een optimale gezondheid begint bij een ideaal lichaamsgewicht.


Helaas krijgen velen die hun gewicht proberen te beheersen, snel te kampen met tekorten aan voedingsstoffen omdat hun gewichtsbeheersings-methoden in voedingskundig opzicht niet gezond zijn. U kunt nu eenvoudiger dan ooit uw doelstellingen voor uw lichamelijke conditie verwezenlijken en uw gezondheid bevorderen met het gewichtsbeheersings-programma van Herbalife. Met de energiebevorderende produktlijn, die voor uw gemak is ontwikkeld, zult u zich kunnen ontdoen van overtollige kilo's en hardnekkige centimeters met behulp van de meest hoogwaardige voedingskundige ondersteuning die maar verkrijgbaar is.

3 tot 5 kg per maand afslanken, maar hoe?


Om veilig en blijvend af te slanken, vervangt u 2 maaltijden per dag door een romige, smakelijke shake. Deze lekkere shakes maakt u op basis van zuivel of vruchtensap en voorzien u van alle voedingsstoffen die u nodig heeft. De 3e maaltijd kunt u invullen op uw eigen, vertrouwde manier. Naast de 2 shakes en de avondmaaltijd, mag u verantwoorde tussendoortjes nemen. Denk aan fruit, rauwkost of een kopje boullion. Naast de shakes kunt u voedingssupplementen nemen voor sneller resultaat en een merkbaar betere gezondheid. Sowieso zult u als klant van Herbalife zich energieker en vitaler gaan voelen.

Voorbeeld: u wilt 14 kg afslanken. Als u 3 tot 5 kg per maand afslankt, zult u binnen 3 maanden op streefgewicht komen. Vervolgens heeft u lichaam nog eenzelfde periode nodig om te stabiliseren.

Kick fout eten!
Werk alle slechte voeding de deur uit!

Voedingssupplementen


Steeds meer mensen nemen tegenwoordig voedingssupplementen. De meeste voedingdeskundigen zien in dat we deze supplementen nodig hebben. Dit komt door twee oorzaken, ten eerste door het feit dat de meeste mensen groenten en fruit kopen die niet biologisch is en waarbij chemische middelen zijn gebruikt die ervoor zorgen dat de gewassen snel groeien. Dit gaat echter ten kosten van de voedingswaarden van b.v. die krop sla! Ten tweede komt het door ons eetgedrag; vaak eten we niet drie keer per dag een echt volwaardige maaltijd. Je kan er lang en breed over praten, ook ik dacht gezond te eten en deze supplementen niet nodig te hebben, maar door ze te gaan gebruiken merk je het verschil!

Waarom Herbalife klanten wél blijvend resultaat boeken!


  • Naast de 2 shakes per dag en de normale (avond-)maaltijd, mag u tussendoor gewoon bv. rauwkost eten. U zult dus geen moment honger hoeven hebben;

  • De shakes bevatten 52 verschillende vitaminen, mineralen, kruiden, eiwitten, vezels en sporenelementen. Uw lichaam krijgt hierdoor veel meer gezonde voeding dan nu het geval is. Hierdoor voelt u zich fitter en energieker en zal uw weerstand tegen ziektes toenemen;

  • De shakes zijn snel en eenvoudig te bereiden en smaken fantastisch. Het programma is hierdoor makkelijk te volgen en past in ieders levenspatroon;

  • Persoonlijke ondersteuning garandeert resultaat. Via telefoon of e-mail blijven houdt u contact met uw Herbalife adviseur. Er is ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen enz.;

  • Veel Herbalife klanten die eenmaal op streefgewicht zijn, blijven 1x per dag een shake nemen. Hierdoor blijft u makkelijker op streefgewicht, voelt u zich energieker en verbetert u uw algehele gezondheid en weerstand;


Herbalife producten bevatten 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Dus geen chemische wondermiddeltjes en geen nare bijwerkingen. U kunt de producten gebruiken zo lang u wilt, ze bevatten ruimschoots voldoende voedingsstoffen.


Het afslank programma van HERBALIFE is gebaseerd op 2 maaltijdvervangende shake's per dag en een GEWONE avondmaaltijd! U eet 's avonds dus gewoon met de pot mee!


Formule 1 en de vezel-kruidentabletten vormen de kale basis van het programma. Het allerbeste resultaat heeft u bij het gebruik van alle producten.

Bij een persoonlijk gesprek krijgt u advies op maat. U kunt dan het beste de enquête en de contactgegevens invullen.

U kunt ook direct bestellen.

We hebben allemaal beweging nodig, doe je met ons mee?


Contact

Nieuwsgierig geworden, belt u mij dan vrijblijvend voor een orienterend gesprek! E-mailen kan natuurlijk ook! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Picto van email email: marijkezoetelief@gmail.com

Picto van telefoon whatsapp, SMS en telefoon: 06-28265081