Het Aankomprogramma


Dit programma is bedoeld voor mensen die met het aankomprogramma hun gezondheid willen versterken en meer energie willen!

We hebben allemaal gezonde voeding nodig!

Een optimale gezondheid begint bij een ideaal lichaamsgewicht.


Voor mensen die echt ondergewicht hebben is het heel moeilijk om aan te komen. Zij moeten niet aankomen door vetweefsel aan te maken, maar wel door spiermassa erbij te krijgen en dan verdeeld over heel het lichaam. Bij het minste of geringste griepje vallen ze af en het is heel moeilijk om hier steeds weer bovenop te komen.

Eiwitrijke voeding en meer spiermassa!


Het is van belang dat deze mensen eiwitrijke voeding binnen krijgen die goed door de darmen wordt opgenomen. Door de Formule 1 shake en de vezel-kruidentabletten aangevuld met een aantal gezondheidsproducten te gebruiken, wordt dit bereikt.

Door de shake als toetje na de maaltijd te drinken of als tussendoortje te nuttigen, wordt deze door de ontslakking van de vezel-kruidentabletten optimaal opgenomen. De spieren worden verstevigd en de weerstand verhoogt. Gemiddeld komen deze mensen 1,5 kg. aan in de maand!

Herbalife producten bevatten 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Dus geen chemische wondermiddeltjes en geen nare bijwerkingen. U kunt de producten gebruiken zo lang u wilt, ze bevatten ruimschoots voldoende voedingsstoffen.


Het aankom programma van HERBALIFE is gebaseerd op 2 tot 3 shake's per dag naast je ontbijt en lunch en de GEWONE avondmaaltijd!


Formule 1 en de vezel-kruidentabletten vormen de kale basis van het programma. Het allerbeste resultaat heeft u bij het gebruik van alle producten.

Bij een persoonlijk gesprek krijgt u advies op maat. U kunt dan het beste de enquête en de contactgegevens invullen.

U kunt ook direct bestellen.

We hebben allemaal beweging nodig, doe je met ons mee?


Contact

Nieuwsgierig geworden, belt u mij dan vrijblijvend voor een orienterend gesprek! E-mailen kan natuurlijk ook! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Picto van email email: marijkezoetelief@gmail.com

Picto van telefoon whatsapp, SMS en telefoon: 06-28265081