Gezond en Fit!


Met de producten van Herbalife wordt je gezonder en fit. De meeste mensen kennen Herbalife als een afslank product, maar dat is waar Herbalife ooit mee begonnen is. Op dit moment is Herbalife erg actief met hun sportprogramma en helpt je ook aan een goed ontbijtprogramma om meer energie te krijgen. Maar je kan er ook gewicht mee aankomen.

Ik wil meer weten over:


klik op 1 van de volgende links

  • Meer energie!
  • Gezond ontbijt!
  • Afslanken!
  • Aankomen!
  • Sport programma!


Meer energie programma


Dit programma is bedoeld voor mensen die met het afslankprogramma op hun ideale gewicht zijn gekomen en mensen die hun gezondheid willen versterken en meer energie willen!

We hebben allemaal beweging nodig, doe je met ons mee?

Hoe krijg je meer energie?


De basis van de Herbalife producten is de Formule 1 en 2. De Formule 2 zorgt ervoor dat de afvalstoffen het lichaam verlaten en dat de darmpapillen de voeding weer optimaal op kunnen nemen. Dit moet gepaard gaan met veel water drinken, zodat de deze stoffen het lichaam via urine, ontlasting en evt. de huid kunnen verlaten. Dit proces heet ontslakken en hiervan krijg je veel meer energie en dat merk je enorm. Door ‘s morgens een Formule 1 shake te nemen, dat volwaardig en super lichtverteerbaar is, versterk je dit proces.

Cellulaire voeding


Omdat de Formule 1 voeding op cel niveau wordt opgenomen, kan de huid, het spierweefsel en het bindweefsel verstevigd worden. Zo wordt het lichaam strakker en steviger.

Een gezond ontbijt


Hoe vaak gebeurd het niet dat ons ontbijt er bij inschiet? Als moeder kom je wel eens tijd te kort als de kinderen naar school moeten, als vader heb je soms een hele file te gaan en heb je eigenlijk te weinig tijd om een ontbijt klaar te maken en te eten. Dit is natuurlijk ook het geval als je beide werkt en tijd te kort komt. Herbalife voeding biedt de uitgelezen mogelijkheid om makkelijk mee te nemen in handige shakebekers die je in de auto kan meenemen.

Voedingssupplementen


Steeds meer mensen nemen tegenwoordig voedingssupplementen. De meeste voedingdeskundigen zien in dat we deze supplementen nodig hebben. Dit komt door twee oorzaken, ten eerste door het feit dat de meeste mensen groenten en fruit kopen die niet biologisch is en waarbij chemische middelen zijn gebruikt die ervoor zorgen dat de gewassen snel groeien. Dit gaat echter ten kosten van de voedingswaarden van b.v. die krop sla! Ten tweede komt het door ons eetgedrag; vaak eten we niet drie keer per dag een echt volwaardige maaltijd. Je kan er lang en breed over praten, ook ik dacht gezond te eten en deze supplementen niet nodig te hebben, maar door ze te gaan gebruiken merk je het verschil!

Waarin ligt het verschil met vele andere producten?


Het is belangrijk dat de ingrediënten natuurlijk zijn (en niet chemisch) en in een uitgebalanceerde verhouding aanwezig zijn. Zo kunnen ze ten eerste optimaal worden opgenomen en ten tweede is het de juiste samenstelling aan stoffen wat de lichaamscellen nodig hebben. Dit kan heel belangrijk zijn en mogelijk kunnen de cellen beter functioneren als ze goed gevoed worden!!! Ervaar het zelf door deze unieke producten te proberen!

We hebben allemaal beweging nodig, doe je met ons mee?


Contact

Nieuwsgierig geworden, belt u mij dan vrijblijvend voor een orienterend gesprek! E-mailen kan natuurlijk ook! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Picto van email E-mail: marijkezoetelief@gmail.com

Picto van telefoon Whatsapp, SMS en telefoon: 06-28265081